RS EN
NAŠ TIM

NAŠ TIM

Hajde da se upoznamo

Svi mi koji smo zaposleni u DEFINE digital agenciji željni smo novih znanja i cilj nam je da radimo u najboljem interesu svakog klijenta. Oformili smo pažljivo odabran tim entuzijasta koji vole svoj posao i uživaju u pomeranju ličnih granica.

Nenad Srdić
Nenad Srdić

U DEFINE digital agenciji uvek se sve stiže na vreme zahvaljujući Nenadu koji je stub organizacije i strategije agencije. Dešava se da i on ponekad upliva u kreativne vode, jer je pun ideja koje svima služe, ali je pre svega Account director. Nenad zna da je posao koji je dobro odrađen i u roku – uspešan posao. S tim u vezi konstantno motiviše zaposlene kako bi svi rokovi bili ispoštovani, a to je odlika pravog lidera..

Filip Milošević
Filip Milošević

Filip u ovoj priči nosi titulu Creative director. Njegov final touch je poslednji korak u realizaciji inovativnih idejnih rešenja. Kreativac je i praktičar koji obožava nove izazove i izlazak iz zone komfora, jer je svestan da se na taj način kreira sjajan posao. Njemu je glava u oblacima, ali zato noge stoje čvrsto na zemlji.

Tea Mirčeta
Tea Mirčeta

Tea nosi titulu Account manager koja joj omogućava da bude u direktnoj komunikaciji sa klijentom i da ga najbolje upozna. Vedrim duhom i opuštenim stavom razbija sve potencijalne barijere u poslu. Ona pravi putanju za ostvarivanje klijentovog cilja, prima potrebne instrukcije, ispunjava ih, unapređuje, a na kraju i realizuje iste u zadatom roku.

Milena Trikić
Milena Trikić

Milena je operativac u timu i poznata kao Account manager. Ona živi i radi po izreci „tri put meri jednom seci“. Vešto oko mlade dame pažljivo bira sadržaj za svaku online objavu za koju je zadužena. Budite bezbrižni, jer zahvaljujući njenoj brzini vaše poruke biće „puštene u etar“ u pravo vreme i na pravom mestu.

Miloš Markov
Miloš Markov

Mnogi bi rekli "blažen među ženama", jer pored Vuka koji je dizajner, Miloš je jedini Account Manager muškog pola u našoj agenciji. Odlično je organizovan i barata Excel-om bolje nego Novak Đoković reketom, a tu veštinu uvek koristi kako bi klijentima prikazao uspeh kampanja kroz brojke i grafikone. Moglo bi se reći da je radoholičar, ali ipak u slobodno vreme svira gitaru. Valjda je zato i nikada nije svirao pred kolegama, jer na poslu nema prostora za zezanje, samo za rad.

Maja Luković
Maja Luković

Maja, naš Account executive, sebe smatra orijentalistom, a mi je smatramo perfekcionistom. Svemu pristupa sa punom pažnjom i u stanju je da potpuno zaroni u posao i isključi ljude oko sebe. To nas ni ne čudi, jer joj je ronjenje jedan od najdražih hobija. Sklapanje Instagram feed-a podigla je na viši nivo, pa klijenti mogu bezbrižno da joj prepuste vodjenje svojih profila.Kao veliki ljubitelj falafela i bliskoistočne kuhinje, nije preterano oduševljena našom ljubavlju prema čvarcima, ali joj opraštamo jer deli našu ljubav prema slatkišima.

Ognjen Lazarević
Ognjen Lazarević

Uz specifičan smisao za humor i neverovatne vokalne sposobnosti, Ognjen se nosi sa svim dinamičnim izazovima kreativnih procesa koje podrazumeva rad u marketinškoj agenciji. Kao Assistant manager, u toku je sa svim novostima iz sveta marketinga i na zadovoljstvo klijenata, svoje inovativne ideje pretače u trendy postove.Izborio se za titulu zvaničnog distributera valjevskih čvaraka, a pretenduje i na mesto prve varjače DEFINE-a. Predviđamo mu svetlu karijeru u oblasti marketinga, ali ćemo ga podržati ako odluči da se bavi kulinarstvom.

Sara Vukas
Sara Vukas

Najmladji član ekipe na poziciji Assistent manager, naša digitalna zlatokosa Sara, unela je dašak glamura u našu agenciju. U toku sa poslednjim modnim trendovima, sa oštrim okom za fotografiju i dobar seting, sa istom lakoćom piše o modi i o automobilima.

Vuk Ivanović
Vuk Ivanović

Vuk poruke brenda prenosi kroz svoja vizuelna rešenja na najbolji način. On je kreativac koji u ovom timu nosi titulu Senior designer. Gleda samo svoja posla i uvek daje 100 % sebe zahvaljujući čemu uspeva da svaki brend napravi tako da bude jedinstven, prepoznatljiv i nedvosmislen. Brz je, ekspeditivan, vredan i tačan.

Jasna Glavonjić
Jasna Glavonjić

Nova mlada nada čije vreme tek dolazi. Svojim brzim pokretima u fotošopu stiže Vuka i ponosno nosi zvanje Junior designer. Njen doprinos finalnim rešenjima čini da vaš brend dobije izgled kakav zaslužuje. 

Marko Petrović
Marko Petrović

Ni jedan dobar momenat neće proći nezapaženo pored budnog oka i objektiva našeg fotografa. Marko uvek požrtvovano ide korak dalje kako bi sagledao sve iz pravog ugla. Zahvaljujući njegovom entuzijazmu i posvećenosti, foto i video materijal koji pravi izaziva željenu emociju kod posmatrača.

Biljana Dodig-Stamatović
Biljana Dodig-Stamatović

Bilja se vodi parolom administracija je ogledalo firme. Dugo godina je u svojoj branši, predana i voli svoj posao. Dok je Bilje, biće nama i team buildinga! :)